سفارش تبلیغ
صبا ویژن

وزیر جهاد کشاورزی تشریح کرد: زمین خواری 500 هکتاری برخی مسئولان

 

? «ویژه‌خواران» 40 نفر هستند که با خوردن حق مردم در نظر داشتند 500?هکتار از بهترین اراضی شمیرانات، لواسان و دماوند را از آن خود کنند که با مخالفت دولت نهم و اقامه دعوی علیه آنها، حالا دادشان بر هوا است

 

? منتقدین چای کشور همان 4 مافیایی هستند که در دولت قبلی سازمان چای را منحل کردند و سال‌ها 200 هزار تن چای را در انبارها نگه‌داشتند و این همه مشکلات برای چایکاران درست کردند

? دولت قبلی در سال 84 با هدف ایجاد بحران برای دولت نهم، حتی یک کیلو گوشت قرمز و شکر در انبارها به ‌جا نگذاشته بود

وزیر جهاد کشاورزی روز گذشته در جمع شورای معاونین وزارت جهاد کشاورزی حضور یافت و صحبت‌هایی کرد که جزو ناگفته‌های بخش کشاورزی است. او در این نشست به محورهایی اشاره کرد که این روزها از سوی منتقدین دولت نهم عنوان می‌شود.

او خطاب به همه کسانی که دستاوردهای دولت در بخش کشاورزی را به باد انتقاد گرفته‌اند، گفت: اگر قصد بررسی عملکرد دارید از اعداد و ارقام بگویید و استدلال‌های علمی و منطقی بیاورید چرا که با کلی‌گویی نمی‌شود شفاف‌سازی کرد. از این رو من از منتقدین دعوت می‌کنم که با حضور خبرنگاران جلسه‌ای علمی برپا و نقدها مطرح شود.

منتقدین دولت نهم دروازه‌های واردات را باز کردند

محمدرضا اسکندری در این نشست گفت: منتقدینی که دم از وفور واردات محصولات کشاورزی در دولت نهم می‌زنند همان کسانی هستند که آزادسازی واردات را به بهانه الحاق به WTO در برنامه چهارم رقم زدند.

به گفته وی بخش کشاورزی در دولت فعلی بیشترین رشد صادرات را داشته است.

وی تصریح کرد: براساس قانون برنامه چهارم بخش کشاورزی باید در پایان سال 88 به صادرات 2/2 میلیارد دلار می‌رسید در حالی که دولت از همان سال اول برنامه به این رقم  رسید که این نشان دهنده تولید و بازاریابی مناسب است.

وی تحقق اهداف صادراتی بخش کشاورزی در سال‌های 84، 85 و 86 را به ترتیب 165 درصد، 177 درصد و 196 درصد اعلام کرد و گفت: این در حالی است که در سال 87 نیز تنها در 6 ماهه اول توانستیم 73 درصد اهداف صادراتی را محقق کنیم و در پایان سال از مرز 3 میلیارد دلار بگذریم.

وزیر جهاد کشاورزی واردات سیب و مرکبات در 4 ساله دولت نهم را 551 هزار تن اعلام کرد و گفت: این در حالیست که در این مدت بیش از یک میلیون و 171 هزار تن سیب و مرکبات از کشور صادر شده است.

میزان واردات سیب‌زمینی در این مدت 219 هزار تن و صادرات آن 840 هزار تن و میزان واردات انگور و کشمش 11 هزار و 900 تن و صادرات آن

2 میلیون و 168 هزار تن اعلام شد.

در سال 84 حتی یک کیلو شکر و گوشت در انبارها نبود

وی همچنین درخصوص انتقادهای منتقدین درخصوص شکر گفت: دولت قبلی با هدف ایجاد بحران برای دولت نهم حتی یک کیلو گوشت قرمز و شکر در انبارها به جا نگذاشته بود و این در حالیست که بعضی محصولات باید علاوه بر رفع نیاز داخلی، در انبارها نیز باشد.

اسکندری گفت: کمبود شکر در ماه مبارک رمضان در سال 84 به حدی بود که من شخصاً به مدیران کارخانه‌ها برای گرفتن شکر تلفن می‌زدم و این درد دلی است که قبلاً نگفته بودم.

قیمت هر کیلو شکر در سال 84 از یک هزار تومان نیز گذشته بود.

وی با اشاره به اینکه در سال 85 بالاترین میزان شکر بالغ بر یک میلیون و 350 هزار تن تولید شد، افزود: در سال 86 متأسفانه کارخانجات، شکر را با کیلویی 560 تومان به دولت و 400 تومان به واسطه‌ها می‌فروختند. در حالی که باید خودشان آن را توزیع می‌کردند. وزیر جهاد کشاورزی در این جلسه مهمترین دستاورد دولت نهم در بخش کشاورزی را جلوگیری از زمین‌خواری دست‌اندرکاران دولت‌های پیشین یا به اصلاح خودش «ویژه‌خواری» خواند و گفت: این افراد 40 نفر هستند که با خوردن حق مردم در نظر داشتند 500 هکتار از بهترین اراضی شمیرانات،‌لواسان و دماوند را از آن خود کنند که با مخالفت دولت نهم و اقامه دعوی علیه آنها، حال دادشان بر هوا است.

وی در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود شخص شما نیز در خوزستان زمین‌هایی را به برخی افراد واگذار کردید، گفت: به صراحت می‌گویم که اسکندری هیچ زمینی را در خوزستان واگذار نکرده، ضمن اینکه اگر پرونده‌ام پاک نبود، نمی‌توانستم به عضویت این دولت درآیم.

گفتنی است دولت نهم در راستای برخورد با واگذاری‌های غیر‌قانونی اصلاح تبصره 33 قانون حفاظت از مراتع و جنگل‌ها را در دستور کار خود قرار داد و با مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام اجازه اقامه دعوی از برخی مسئولان دولتی را گرفت.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین در بخش دیگری از این نشست به تشریح تفکرات برنامه‌ریزان برنامه چهارم پرداخت و گفت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی منحله هیچ موقع به انتظاراتی که از آن می‌رفت عمل نکرد و بیشتر به‌عنوان یک دستگاه مانع و باجگیر مطرح بود که تفکرات امریکایی را ترویج می‌نمود و می‌توانیم در برنامه چهارم آن را ببینیم. وی در ادامه به کتاب مبانی قانون برنامه چهارم منتشره از سوی این سازمان اشاره کرد و گفت: این کتاب مبانی نظری برنامه‌نویسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی را نشان می‌دهد که در حال حاضر می‌توان آنها را در ستادهای انتخاباتی و برنامه‌نویسان انتخاباتی برخی کاندیداهای ریاست جمهوری دید.

وی گفت: اگر سازمانهای جاسوسی نیز می‌خواستند کتابی علیه جمهوری اسلامی بنویسند، به این خوبی از عهده‌اش بر‌نمی‌آمدند.وی مباحث مطرح شده در این کتاب از جمله اومانیسم، سکولاریسم، پذیرش سلطه و نظریه وابستگی توسعه را از جمله دلایل کافی برای پوشالی خواندن ساختار سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی منحله خواند و نسبت به احیای مجدد آن هشدار داد. وزیر جهاد کشاورزی همچنین به کم‌کاری‌های دولت‌های قبلی در بحث توسعه آبیاری تحت فشار و انحلال سازمان چای اشاره کرد و گفت: اگر به مقایسه عملکرد دولت‌ها در بحث توسعه آبیاری تحت فشار بپردازیم، می‌بینیم که کدام دولت‌ها در حق کشاورزی اجحاف کرده‌اند.

وی گفت: منتقدین چای کشور همان 4 مافیایی هستند که در دولت قبلی سازمان چای را منحل و سال‌ها 200 هزار تن چای را در انبارها نگه‌داشتند و این‌همه مشکلات برای چایکاران درست کردند حال آمده‌اند و از چای سنواتی انبارها سخن می‌گویند.

وی اجرای طرح طوبی با انتخاب غلط نهال و برنج را از نمونه‌های کم‌کاری دولت‌های قبلی خواند و گفت: دولت نهم در بخش کشاورزی خرابکاری‌های دولت‌های قبلی را رفو کرده، حال منتقدین می‌گویند دولت باید جواب خرابکاری‌های قبلی را هم بدهد. وی همچنین به بیلان منفی آب در بسیاری از دشت‌های کشور اشاره کرد و گفت: برای رسیدن به علت این اتفاق باید به بررسی اتفاقاتی که در سال‌های قبل رخ داده بپردازیم.

وی با اشاره به اینکه آبیاری تحت فشار از سال 68 در دستور کار دولت وقت قرار گرفته گفت: متأسفانه در آن سال‌ها برخی افراد دولتی با ایجاد شرکت‌هایی اقدام به واردات وسایل بی‌کیفیت برای آبیاری تحت فشار کردند و آن را به دولت و کشاورزان فروختند که همین امر باعث بی‌اعتمادی کشاورزان شد و به همین دلیل هنوز که هنوز است باید برای آن فرهنگ‌سازی کنیم. وی گفت: با این سودجویی افراد غیرمتعهد حرکتی که باید به مرور به ترویج روش بهینه مصرف آب تبدیل می‌شد به ضدخودش تبدیل شده و کسانی که باید به این دلیل محاکمه شوند، در این خصوص مدعی شده‌اند.

وی همچنین به ظرفیت‌های جدید اشتغالزایی در دولت نهم اشاره کرد و گفت : آمارها نشان می‌دهد دولت نهم بالاترین نرخ رشد بخش کشاورزی را داشته است .به گفته وی در حالی که در برنامه چهارم نرخ رشد ارزش افزوده بخش کشاورزی 5/6 درصد پیش‌بینی شده بود بخش کشاورزی به استناد آمار بانک مرکزی توانسته به نرخ 7/6 درصد برسد.


» نظر